Tina srl
  • Datecs 1
  • Datecs 2
  • severstali

Internet - catalogul

режим работы магазинов:
пн.-сб. 9.00-18.00 | вс. 9.00-12.00
телефоны: (373) 23-29-56, 23-44-79

Русский Română

Despre compania "TINA"

Marca comercială "TINA", a apărut pe piaţa Republicii Moldova în 1993.

Nu este întîmplător numele nostru de brand-TINA. Doar TINA - este nume de femeie. Astfel, istoriceşte s-a format, că viaţa se asociază cu imaginea femeii şi anume femeia este iniţiatorul de achiziţionare a aparatelor de uz casnic şi ustensilelor, pentru a facilita preocupările zilnice interne.

Activităţi ale companiei "TINA" SRL:

1. Asigurarea populaţiei cu nivel diferit de prosperitate cu aparate de calitate, veselă la preţuri accesibile în toate regiunile Republicii Moldova  prin intermediul reţelelor de magazine proprii .

2. Asigurarea unei reţele de comercianţi, ce au propriile magazine de vînzare cu amănuntul, în diferite regiuni ale Republicii Moldova cu o gamă completă de aparate de uz casnic şi ustensile ieftine şi de înaltă calitate la in preţ (en-gros), preţurile printr-o special creat pentru ei en-gros.

3. Asigurarea agenţilor economici şi persoanelor fizice care doresc să înceapă, să extindă sau sa-şi automatizeze afacerea cu echipament electronic (case de marcat, cîntare electronice, scanere, imprimante pentru etichete, etc),  cu sisteme de automatizare a procesului de vînzare(casă de marcat - cîntar electronic - computer , casă de marcat - distribuitor de combustibil, casă de marcat - scanner pentru citirea codurilor de bare de pe produsele etichetate - calculator, etc).

4. Asigurarea populaţiei cu servicii accesibile şi de calitate pentru perioada garanţiei si post garanţiei a  listei intregi de produse achiziţionate în reţeaua de magazine a Companiei "TINA" SRL.

Succesul de promovare a mărcii comerciale "TINA" se bazează pe o arie largă de acoperire a tuturor segmentelor de consumatori din toate regiunile Republicii Moldova, pe contul de analiză a nevoilor într-unul sau un alt aparat de uz casnic, pe o politică flexibilă de preţuri, pe calitatea şi accesibilitatea serviciilor de conciliere, de vânzări, de garanţie şi înafara garanţiei.

Sloganul companiei noastre pune accent pe luarea în considerare a cerinţelor tuturor clienţilor:

"TINA" - încă un pas înainte!


Back